Sterke smerter i magen naken dame

sterke smerter i magen naken dame

Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går som kan være forårsaket av alkohol, sterk mat, oppkast, galle eller  Mangler: naken. At jeg må være naken eller nesten naken, jeg liker ikke å gå til legen til undersøkele uansett .. Leger velger keisersnitt mye oftere enn andre damer, og det sier det meste. Du vil selvf ha smerter i magen, fordu du har et operasjonssår der. Eller at du er sterk nok til å ikke la angsten bestemme i livet ditt. Noen kjenner kun svake smerter i mage eller rygg rett før- eller samtidig med at mensen starter, mens andre er helt satt ut av sterke smerter, kvalme, oppblåsthet.

Videos

Life In A Day sterke smerter i magen naken dame

Sterke smerter i magen naken dame - Brønnøysund

De kaster opp og kan til og med besvime. Jeg spurte om jeg ikke kunne ta av meg etter jeg hadde lagt meg på operasjonsbordet. Mitt eneste ønske er at alle blir behandlet likt og på en ordentlig måte.

Sterke smerter i magen naken dame - Fredrikstad

God bedring, og håper at det fikser seg. Ingen fortjener å bli behandlet på denne måten! For, som jeg dessverre har fått bekreftet i kveld, jeg er ikke alene om disse opplevelsene. Det er ikke alltid at man "vet" at man har opplevd noenting, eller at man føler på at man har det vanskelig.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *