Somxer verdens største rompe

VINNER: 25 år gamle Dai Macedo tok til tårene da hun vant årets vakreste rumpe i Brasil. Hun konkurrerte sammen med 15 andre kvinner. Hun har over 1,3 millioner følgere på Instagram. Jen Selter (20) er fra New York og har blitt en hit på internett etter at hun begynte å legge ut. Modell (43) veier kilo og vil få verdens største hofter Hennes store rumpe og hofter har gjort henne til en favoritt for menn rundt om i.

Somxer verdens største rompe - Fredrikstad

Gratis Quest Bars Vær rask for å bli med! Hun spiser dessuten for store porsjoner. Reseptfritt og gratis: Her får du gode råd og videoinstruksjon i hvordan du kan behandle og forebygge nakkesmerter og hodepine. Hun konkurrerte sammen med 15 andre kvinner. Vil du lese flere saker fra Side2? Hun har mange fans, og tjener penger på å legge ut bilder av seg selv i glamorøst undertøy gratis knull bilder avrge nett. Massey sier at hun er stolt av kroppen sin, men at den store rumpa fører til noen problemer.

Somxer verdens største rompe - Odda

Skriv et innlegg Er du morsom og glad i å skrive? Kom i gang ved å klikke på knappen nedenfor. Blant annet er det til tider problematisk å komme seg gjennom døråpninger. Det finnes mange utrolige verdensrekorder. Den ultimate mageøvelsen — vitenskaplig bevist! Siden er kun ment og skrevet for å underholde samt sette satiriske og ironiske vinklinger på samfunnskritiske saker.

Videos

Slik får Hollywoodstjernene giga-rumper

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *