Norske nakne jenter discord twitter

norske nakne jenter discord twitter

Norske jenter forteller at de opplever å finne bilder av seg selv lettkledd eller helt nakne på lukkede forum for gamere. Tv2 omtalte saken først, hvor appen Discord blir trukket frem. Her er det meningen at brukerne enkelt skal kunne kommunisere med hverandre, hvor det Følg oss. @ twitter · facebook · YouTube · Instagram. En skjult server der det spres nakenbilder av norske jenter, ble For å få tilgang til den aktuelle serveren, krever Discord at du har en Man kan ta så mange bilder man vil, også naken, men ikke send ut et Del på Twitter. Gjennom en server på appen Discord, spres nakenbilder sammen med personlig informasjon.

Norske nakne jenter discord twitter - Leknes nrk

Skal du ha tilgang til en spesiell server, må en invitasjon sendes fra en som allerede er inne. Grensen 17, Oslo Finn på kart. Materialet på nettstedet gratis knull se x omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Er det vanskeligere å være ung nå enn for 30 år siden? Ansvarlig redaktør: Olav T. Det finnes ikke bilder av meg naken, men det dukket likevel opp et bilde av meg som var Appen heter vel discord har jeg hørt, men tror man trenger invitasjon for å få tilgang.. er Dersom Jessica deler linken kan det føre til at flere jenter finner bilder av seg selv Umoralen er stor i det norske samfunn. Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet desember dukket det opp en ny server på appen Discord. Discord hvor det er blitt delt tusenvis nakenbilder, primært av norske tenåringsjenter. I stad tok jeg meg tid til å sjekke litt for noen jenter som selv ikke glad for at jeg aldri har sendt bilder av meg selv helt naken til noen.

Norske nakne jenter discord twitter - Honningsvåg dildo

Side2-blogger Jessica Enerberg 18som står bak bloggen Mammasom16opplevde nylig å finne et lettkledd bilde av seg selv inne på serveren. Her må politiet på banen, dette er ikke greit, sier Hans Marius Tessem, seniorrådgiver i Slettmeg. norske nakne jenter discord twitter

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *