Kul på kjønnsleppene mormorx

Jeg våknet idag med veldig vondt helt øverst på vaginaen, eller heter det det utenpå også? hvertfall helt øverst der hvor den deler deg på en. Hei! OK - her er tuppelure som ikke utstår å gå til legen,og håper å unngå det også denne gangen! For dager siden tok jeg meg en lang. Jeg oppdaget for halvannen måned siden en kul på størrelse med en stor ert mellom ytre og indre kjønnsleppe, på høyre side. Den kan ikke.

Videos

Jeg våknet idag med veldig vondt helt øverst på vaginaen, eller heter det det utenpå også? hvertfall helt øverst der hvor den deler deg på en. Hei! OK - her er tuppelure som ikke utstår å gå til legen,og håper å unngå det også denne gangen! For dager siden tok jeg meg en lang. Jeg er en jente på 23 år som har oppdaget en liten kul (på størrelse med en liten ert) inne i den høyre, ytre kjønnsleppe. Den gjør ikke noe særlig vondt, men så.

Kul på kjønnsleppene mormorx - Hammerfest

Kan dette være en tett kjertel? Del på andre sider. Jeg oppdaget for halvannen måned siden en kul på størrelse med en stor ert mellom ytre og indre kjønnsleppe, på høyre .

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *