Klump i skjeden norske nakenbilder

klump i skjeden norske nakenbilder

Skulle sette inn en tampong igår, og da merket jeg en klump inni skjeden.. Den var som en liten plomme kanskje.. Den lå bak mot endetarmen. Hei:) Jeg er en jente på snart 17 år og har nylig lagt merke til en liten klump nede ved underlivet. Jeg er veldig bekymret for at dette kan være en svulst, og lurer. Uansett, det jeg treffer inne i skjeden har nå fått en liten klump på seg som ikke har vært der tidligere. Den er litt ujevn og ca på størrelse med.

Klump i skjeden norske nakenbilder - Fredrikstad

Det er tross alt gratis og har ingen bivirkninger. Hvis disse båndene blir slappe, og særlig sammen med dårlig og svak muskulatur i bekkenbunnen, kan livmoren sige nedover. Fikk du svar på det du lurte på?

Videos

Kent Hovind - Seminar 4 - Lies in the textbooks [MULTISUBS] klump i skjeden norske nakenbilder Skulle sette inn en tampong igår, og da merket jeg en klump inni skjeden.. Den var som en liten plomme kanskje.. Den lå bak mot endetarmen. Hvis man kjenner innvendig med finger i skjeden er den ikke helt glatt, Men i vaginaen er det nesten tett, det er småe harde klumper (ikke i. Eg lurer på om det er kreft?????? Trenger svar med Mange jenter som ønsker å onanere forsøker å putte noe i skjeden. Det er sjeldent at det.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *